Follow us on Facebook

Objectbewaking

Bewaken van objecten vereist vooral inzicht. Heeft u behoefte aan beveiliging, wij leveren bekwame object beveiligers.

Wij signaleren, rapporteren ongewenste situaties bij o.a. calamiteiten, Ad-Hoc beveiliging, Toezicht op bedrijfsreglement of brandpreventie

Mobiele surveillance

Naast uitvoeren van controleronden, zijn wij ook actief op het gebied van Mobiele surveillance.

Wij werken met klokpunten registratie. Zo kunt u altijd een overzicht opvragen van de gecontroleerde punten zodat u zekerheid heeft.

Alarmopvolging

Uw bedrijfspand of woonhuis is prima beveiligd. Maar als het alarm afgaat, weet de alarmcentrale hoe te handelen?

Door uitbesteding aan LBB bespraart u uzelf een heleboel zorgen. Alarmopvolging 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Persoonsbeveiliging

 

Omdat geen twee situaties gelijk zijn, laten wij ons leiden door uw specifieke eisen en wensen. Wij adviseren en bieden evenwichtige oplossingen om u en uw eigendommen te beschermen tegen criminele invloeden. Een nauwe samenwerking met de cliënt is daarbij onontbeerlijk. Op de achtergrond houden wij u, uw familie of medewerkers, en uw eigendommen voortdurend in de gaten. Bij u thuis, op het werk of tijdens uw zakelijke reizen, maar ook tijdens aandeelhoudersvergaderingen en evenementen als bedrijfsfeesten of festiviteiten in de persoonlijke sfeer. En mocht het nodig zijn, dan treden onze uiterst goed opgeleide en ervaren specialisten doortastend op. Want uw veiligheid staat immers voorop.

 

De medewerkers van LBB zijn zonder uitzondering specialisten op het gebied van persoonsbeveiliging, dynamische- en preventieve observatie. Zij worden geselecteerd uit een beperkte groep experts die hun sporen hebben verdiend. Zij zijn verbaal goed onderlegd, beschikken over tactisch inzicht en zijn in staat om waar nodig snel en kordaat op te treden. Dankzij hun inschattingsvermogen en improvisatietalent kunnen zij in iedere situatie correct handelen. Afhankelijk van de gevraagde inzet is hun aanwezigheid representatief of juist onopvallend.

 

 

Evenementen

 

LBB beveiliging specialiseert zich in front en backstage beveiliging. Onze evenementen beveiligers zijn jong, energiek, representatief en indien nodig onopvallend aanwezig. Wij onderscheiden ons in een professionele en planmatige aanpak. De basis voor de beveiliging van een evenement is een solide plan van aanpak. Hierin staat een risicoanalyse centraal waarbij alle mogelijke risico's en gevolgen in kaart worden gebracht.

Daarnaast verzorgen wij voor u:

  • Toezicht entree/kassa's
  • Persoonlijke begeleiding van uw artiesten.

Belangrijk is een goed opgezette communicatie-infrastructuur. De communicatie tussen onze mensen en overige partijen (organisatie en diverse hulpdiensten) dient kort en duidelijk te zijn. Wij beschikken hiervoor over de nodige apparatuur. De voorbereiding (regelmatig overleg met de diverse hulpdiensten) en een correcte analyse zijn uitermate belangrijk.

 

 

Alarmopvolging

 

Een goede presentatie van uw bedrijf is van groot belang. Daar investeert u in. Want een goede indruk maken bij klanten kan vaak maar één keer. De receptie van een bedrijf is een cruciaal punt van het beveiligingsbeleid. Onze receptionist(e) is een volwaardig beveiligingsmedewerk(st)er. Zij beschikken over het vereiste beveiligingsdiploma. Zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf en zorgen tegelijk voor toegangscontrole, persoonsregistratie en registratie van goederen. Ook treden ze handelend op bij conflicten, agressiviteit en calamiteiten.

 

Tevens is het mogelijk dat ze gebruik maken van beveiligingsapparatuur, zoals onder andere camerabewaking. Indien noodzakelijk kunnen we zorgen voor 24 uur beveiliging van uw bedrijf.

 

U vind ons door te zoeken naar: Belangrijk personen bewaken, VIP bewaking, beveiliging, concert, beveiligingssystemen, videobewaking, bescherming, brandbeveiliging, mobiele patrouille,evenementen beveiliging, bemande bewaking, VIP veiligheid, Veiligheidsdiensten, beveiliging bedrijf, security sector

Bij onraad / meldingen e.d.

Kantoor: 046 - 433 22 07

Mobiel 06 - 15 13 85 50