Follow us on Facebook

Objectbewaking

Bewaken van objecten vereist vooral inzicht. Heeft u behoefte aan beveiliging, wij leveren bekwame object beveiligers.

Wij signaleren, rapporteren ongewenste situaties bij o.a. calamiteiten, Ad-Hoc beveiliging, Toezicht op bedrijfsreglement of brandpreventie

Mobiele surveillance

Naast uitvoeren van controleronden, zijn wij ook actief op het gebied van Mobiele surveillance.

Wij werken met klokpunten registratie. Zo kunt u altijd een overzicht opvragen van de gecontroleerde punten zodat u zekerheid heeft.

Alarmopvolging

Uw bedrijfspand of woonhuis is prima beveiligd. Maar als het alarm afgaat, weet de alarmcentrale hoe te handelen?

Door uitbesteding aan LBB bespraart u uzelf een heleboel zorgen. Alarmopvolging 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Objectbewaking

 

Het bewaken van objecten vereist vooral inzicht. Wij hebben dit inzicht en versterken dit door de procedures in uw onder-neming goed te bestuderen c.q. in overleg met u bij te sturen. Is uw bedrijfsvoering dusdanig ingericht dat uw onderneming behoefte heeft aan 24 uur per dag beveiliging, wij leveren de bekwame object beveiligers.Wilt u alleen in en uitgangs-controle en visitatie, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

 

Concreet verzorgen wij voor u:

  •  Het signaleren en rapporteren van ongewenste casus pro gevaarlijke situaties;
  •  Ondersteuning bij calamiteiten;
  •  Ad Hoc beveiliging;
  •  Toezicht op uw bedrijfsreglement;
  •  Brandpreventie.

 

 

Mobiele Surveillance

 

Naast het uitvoeren van controleronden, (inclusief opening en sluitronden) zijn wij ook actief op het gebied van Collectieve surveillanceprojecten waarbinnen bedrijven en/of terreinen integraal worden beveiligd. Intussen beveiligen wij op deze wijze al tal van projecten op deze manier.

Ons kenmerk is, dat wij werken met klokpunten registratie. Zo kunt u altijd een overzicht opvragen van de gecontroleerde punten zodat u er zeker van bent dat uw pand en/of object uitvoerig gecontroleerd wordt.

 

 

Alarmopvolging

 

Uw bedrijfspand of woonhuis is prima beveiligd. Maar stel dat het alarm afgaat, weet de alarmcentrale dan met wie ze contact moeten opnemen? Door dit aan LBB uit te besteden, bespaart u uzelf een heleboel zorgen. De surveillance is het verlengstuk van de meldkamer 24 uur per dag 365 dagen per jaar.

Onze surveillant spoort de oorzaak van de alarmmelding op en helpt vervolgschade te voorkomen en schakelt de desbetreffende instantie en/of hulpdienst in. Zo zorgt LBB ook dat de juiste personen worden ingeschakeld om bv. een gebroken ruit te vervangen. Door hun specialistische kennis en uitgebreide ervaring weten onze medewerkers precies wat zij in welke situaties moeten doen.

 

U vind ons door te zoeken naar: objectbewaking, objectbeveiliging, bewaking, beveiligingsbedrijf, security, toegangscontrole

Hondenbewaking