Follow us on Facebook

Objectbewaking

Bewaken van objecten vereist vooral inzicht. Heeft u behoefte aan beveiliging, wij leveren bekwame object beveiligers.

Wij signaleren, rapporteren ongewenste situaties bij o.a. calamiteiten, Ad-Hoc beveiliging, Toezicht op bedrijfsreglement of brandpreventie

Mobiele surveillance

Naast uitvoeren van controleronden, zijn wij ook actief op het gebied van Mobiele surveillance.

Wij werken met klokpunten registratie. Zo kunt u altijd een overzicht opvragen van de gecontroleerde punten zodat u zekerheid heeft.

Alarmopvolging

Uw bedrijfspand of woonhuis is prima beveiligd. Maar als het alarm afgaat, weet de alarmcentrale hoe te handelen?

Door uitbesteding aan LBB bespraart u uzelf een heleboel zorgen. Alarmopvolging 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Koopavond

 

 

 

 

Winkelsurveillance

 

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke schadepost betekenen.

Omdat het personeel vaak niet de mogelijkheid heeft om constant toezicht te houden kunnen de beveiligingsmedewerkers van LBB Beveiliging uw personeel ontlasten van deze taak.

Winkelsurveillance heeft niet alleen een sterk preventieve werking, maar zorgt er ook voor dat klanten en personeel zich veiliger voelen. Daarnaast kan de beveiligingsmedewerk(st)er bij overtreding van de regels zelfstandig ingrijpen. Bij strafbare feiten licht de beveiligingsmedewerk(st)er de bedrijfsleiding en eventueel de politie in. De beveiligingsmedewerk(st)er kan u tevens assisteren bij het doen van aangifte.

 

LBB en Winkelsurveillance

 

 

Winkel criminaliteit komt helaas steeds meer voor; door winkelend publiek, winkelpersoneel en leveranciers. 

Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen         verlies in de retail en detail- handel.

Gespecialiseerde beveiligers van LBB Beveiliging maken uw winkel veiliger voor klanten en personeel door diefstal te voorkomen. Wordt er toch winkeldiefstal geconstateerd, dan kan worden overgegaan tot aanhouding van de verdachte en overdracht aan de politie. Ook kan een winkelontzegging worden uitgeschreven of een aangifte worden opgenomen.

De taken van een winkelbeveiliger van LBB Beveiliging is bovenal preventief. Het toezicht is erop gericht winkeldiefstal en andere escalaties te voorkomen. Indien noodzakelijk wordt er repressief ingegrepen.

Gestoken in een representatief uniform met de nodige vakkundigheid en met een dosis lef zullen zij ervoor zorgen dat uw winkel of winkelcentrum leuk blijft om in te werken en te winkelen.

 

U vind ons door te zoeken naar: Winkelsurveillance, beveiliging winkel, veiligheid, beveiligingsbedrijflimburg, winkelcriminaliteit, diefstal, winkel